Over 5-steps

Over 5-steps

Over 5 steps

5steps is een van de grootste salesorganisaties van Nederland. En dat is geen toeval: we zijn een fris en dynamisch bedrijf, waar mensen hard werken én veel plezier hebben samen. Bij 5steps staan service en kwaliteit op nummer één. Daarom investeren we veel in trainingen en opleidingen, zodat onze mensen nóg beter worden in hun vak. Daarnaast zijn we eerlijk en rechtvaardig voor onze opdrachtgevers én onze klanten. We verkopen onze producten alleen aan mensen die daar echt baat bij hebben.

Fieldmarketing

We creëren merkbeleving door klanten in contact te brengen met producten. Door ze te laten ruiken, proeven en ervaren. Door ze uit te leggen wat het betekent om bepaalde diensten te gebruiken. Altijd in een prettige sfeer, met een glimlach en met kennis van zaken. Je vindt ons bij bedrijven, in winkels en op straat.

Direct sales

Wij gaan ook bij consumenten en bedrijven langs om producten van diverse A-merken te verkopen. Dat klinkt misschien makkelijk, maar het is een vak apart. Achter elke deur die opengaat, schuilt een nieuwe uitdaging. Daarom zetten wij representatieve mensen in met een vlotte babbel, die makkelijk zijn in de omgang. Zij maken van zo’n uitdaging een succesvol salesgesprek.

Sales counseling

5steps ondersteunt organisaties bij vraagstukken op het gebied van sales. Bijvoorbeeld bedrijven die vastlopen in hun strategie, die hun performance willen verbeteren of die hun salesorganisatie willen vernieuwen. Onze adviseurs helpen hen met raad en daad.